Privatumo politika

Mums svarbus Jūsų asmeninių duomenų saugumas. Čia galite sužinoti, kokius Jūsų asmeninius duomenis renkame, kai lankotės Magiskikvapai.lt ir ką su šia informacija darome.

Užtikriname, kad visi Jūsų duomenys tvarkomi ir saugomi pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatyme numatytus reikalavimus bei kitus Lietuvos Respublikoje asmens duomenų apsaugą reglamentuojančius teisės aktus, taikant reikiamas organizacines ir technines priemones skirtas apsaugoti Jūsų duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto atskleidimo, sunaikinimo, pakeitimo, taip pat nuo neteisėto tvarkymo veiksmų.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra Daiva Baltrušaitienė, el. paštas: mkvapai@gmail.com.

Mes renkame ir tvarkome Jūsų asmens duomenis šiais teisiniais pagrindais:

- Jūsų sutikimas šioje politikoje numatytomis sąlygomis;
- mūsų teisėtas interesas;
- teisinių prievolių, kylančių ir taikomų Magiskikvapai.lt, vykdymas.

Taikomų teisės aktų numatyta apimtimi ir sąlygomis tų pačių Jūsų asmens duomenų tvarkymui gali būti taikomas vienas ar keli aukščiau nurodyti teisiniai pagrindai.

Rekomenduojame sukurti saugų slaptažodį, kurį naudosite Magiskikvapai.lt. Jūs patys esate atsakingi už slaptažodžio konfidencialumą ir privalote neatskleisti bei nesidalinti juo su trečiaisiais asmenimis bei saugiai jį tvarkyti.

Kaip ir kokius duomenis renkame?

  • Jūsų paskyros administravimas. Mes tvarkome registravimosi interneto svetainėje Magiskikvapai.lt metu pateiktus duomenis, prisijungimo prie paskyros duomenis, veiksmus paskyroje, įskaitant techninius naršymo duomenis (IP adresą, prisijungimo bei naršymo techninę informaciją). Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas - Jūsų sutikimas sukurti ir naudotis paskyra sutartyje numatytomis sąlygomis;
  • Pirkimo duomenų tvarkymas. Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, kuriuos pateikiate, kai perkate iš mūsų elektroninės parduotuvės. Tai apima Jūsų vardą, pavardę, telefono numerį, pristatymo adresą, elektroninio pašto adresą, su pirkimu susijusią informaciją (pirkimo data, prekės pavadinimas, kodas, prekės kaina, kiekis, informacija apie užsakymo vykdymo eigą, IP adresas, nuolaidos kodas, užsakymo data, prekės pavadinimas, prekės kodas), banko sąskaitą, banką ir kitą pirkimui įvykdyti atlikti reikalingą informaciją. Šie duomenys tvarkomi su Jumis sudarytos sutarties pagrindu;
     
  • Pasiūlymų ir informacijos teikimas. Jeigu Jūs sutikote gauti pasiūlymus ir naujienas, mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, teikdami Jums tokius pasiūlymus ir informaciją, pvz., bendruosius naujienlaiškius, informaciją apie mūsų ir mūsų partnerių teikiamus pasiūlymus, nuolaidas, akcijas, išpardavimus, kviesdami Jus dalyvauti akcijose, žaidimuose bei laimėti prizus, teiraudamiesi Jūsų nuomonės apie teikiamas paslaugas ir produktus ir kt. Pasiūlymus ir informaciją mes galime pateikti Jūsų paskyroje ar el. paštu. Šie duomenys tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu. Jūs galite bet kuriuo metu nesutikti gauti pasiūlymų ir naujienų, bet kada jos atsisakyti arba keisti Jūsų pasirinktus pranešimų gavimo būdus (kanalus). Jūsų atsisakymas gauti pasiūlymus ir naujienas nesutrukdys Jums naudotis paslaugomis;
     
  • Klientų užklausų, skundų, prašymų ir atsiliepimų administravimas. Mes tvarkome Jūsų įvardintą identifikavimo ir kontaktinę informaciją, į kurią įeina: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, gyvenamosios vietos adresas, gimimo data; Jūsų užklausos turinys: įvykis, dėl kurio kreipiatės, jo aplinkybės, data, vieta, Jūsų prašymas, reikalavimas ar atsiliepimas, prekė, kita užklausoje pateikiama informacija; kiti su užklausa pateikiami dokumentai ir (ar) duomenys: pvz. prekės nuotraukos. Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas - mūsų teisinės pareigos nagrinėti ir atsakyti į vartotojų užklausas vykdymas, o taip pat mūsų teisėtas interesas vertinti savo klientų atsiliepimus, tikslu gerinti mūsų veiklos ir teikiamų paslaugų kokybę.
     
  • Interneto svetainės problemų diagnostikos, statistikos ir vartotojų elgsenos analizė. Mes naudojame slapukus, norėdami gauti informacijos apie tai, kaip Jūs naudojatės mūsų svetaine. Slapukai leidžia mums sudaryti galimybę Jums paprasčiau ir lengviau naudotis mūsų interneto svetaine. Šiuo atveju mes paprastai nerenkame duomenų, kurie leistų identifikuoti Jus kaip konkretų asmenį, bet galime rinkti tokius duomenis kaip IP adresą, aplankyto puslapio adresą, ankstesnio puslapio adresą datą ir laiką, naršyklės tipą ir versiją, ir pan. Jūsų duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu, kurį galite atšaukti.

Kam naudojame surinktus duomenis?

Užtikriname, kad Jūsų asmeninius duomenis naudojame sąžiningai, teisėtu tikslu ir tik tokia apimtimi bei tokį laikotarpį, koks būtinas aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į duomenų subjekto privatumo apsaugą.

Prekių pirkimo metu Jūsų asmeniniai duomenys, tokie kaip vardas, pavardė, el. pašto adresas, adresas ir pan. naudojami apdoroti Jūsų užsakymus ir sėkmingai pristatyti prekes Jūsų nurodytu adresu. Be atskiro sutikimo, šie duomenys nebus naudojami jokiems kitiems tikslams.

Jei davėte sutikimą Jūsų nurodytu el. pašto adresu ar telefonu gauti reklaminius pranešimus, šiuos Jūsų duomenis panaudosime išskirtinių pasiūlymų, rekomendacijų, apklausų ir panašios su Magiskikvapai.lt susijusios informacijos siuntimui bei atsakyti į Jūsų klausimus ar komentarus. Jūs visada susisiekti elektroninio pašto adresu mkvapai@gmail.com ir pranešti, kad nebenorite gauti naujienlaiškių ar reklaminių SMS, arba pasinaudoti kitomis mūsų suteikiamomis galimybėmis.

Magiskikvapai.lt naudoja slapukus, kad galėtų suteikti reikiamą funkcionalumą ir atpažinti Jus kitose paslaugose ir įrenginiuose. Dalis slapukų yra būtini, kad Magiskikvapai.lt jūsų naršyklėje ar įrenginyje veiktų tiksliai. Likę slapukai, kuriuos bet kada galite išjungti, skirti kaupti ir analizuoti Magiskikvapai.lt lankomumo statistiką ir vartotojų elgseną, pateikti tinkamas rekomendacijas kituose tinklalapiuose, pagerinti tam tikrus svetainės funkcionalumus ir panašiai. Sprendimas, ar leisti Magiskikvapai.lt naudoti slapukus, ar ne, išskyrus būtinus, yra visiškai Jūsų rankose. Jei Magiskikvapai.lt svetainėje apačioje rodomame pranešime, kad mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai, esate pažymėję „Sutinku“ ties Slapukų naudojimo taisyklės arba naršote Magiskikvapai.lt toliau neatsisakę slapukų leidžiate mums spręsti, kad sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau informacijos apie slapukus ir kaip juos valdyti rasite žemiau šiose taisyklėse.

Siekdami tinkamai vykdyti mums teisės aktuose nustatytas prievoles, tvarkome Jūsų duomenis susijusius su pvz., apskaita, duomenų teikimu kompetentingoms institucijoms, kai to reikalauja teisės aktai.

Su kuo ir kodėl dalinamės informacija?

Siekiant, kad Magiskikvapai.lt veiktų ir Jus visuomet pasiektų užsakyta prekė, privalome Jūsų duomenimis pasidalinti su duomenų tvarkytojais. Pavyzdžiui, bankus, kitas mokėjimo paslaugas teikiančius asmenis, su kuriais bendradarbiaujame, pasiekia informacija apie užsakytą prekę ir sumą, kurią reikia apmokėti, Jūsų banko sąskaitos duomenis; kurjerių tarnybos gauna informaciją kokiu adresu prekę pristatyti, bei telefono numerį, kuriuo galėtų Jums paskambinti.

Taip pat mes perduodame Jūsų asmens duomenis naršymo internete ar veiklos internete analizę atliekančias ir paslaugas teikiančioms įmonėms, programinę įrangą kuriančioms, teikiančioms, palaikančioms ir vystančioms įmonėms, informacinių technologijų infrastruktūros paslaugas teikiančioms įmonėms, ryšio paslaugas teikiančioms įmonėms ir kitiems paslaugų teikėjams, kuriems Jūsų asmens duomenys yra atskleidžiami tik tiek, kiek tai yra būtina jų paslaugoms teikti.

Mes taip pat galime teikti Jūsų duomenis atsakydami į teismo arba valstybės institucijų prašymus, tik ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai vykdyti galiojančius teisės aktus arba teismo nutartį / sprendimą.

Informuojame, kad tam tikri Jūsų asmens duomenys paslaugų teikimo tikslais ir naršymo svetainėje statistikos, analizės ir susijusiais tikslais, kai kuriais atvejais – tiesioginės rinkodaros tikslais, gali būti perduoti ar padaryti prieinamais Google Analytics, informacinių technologijų infrastruktūros ir panašių paslaugų teikėjams.

Paprastai Jūsų duomenis perduodame tik Europos ekonominėje erdvėje (toliau – EEE). Ne EEE valstybėse asmens duomenims gali būti taikoma mažesnė apsauga nei EEE valstybėse, tačiau mes rūpinsimės, kad, jei perduotume Jūsų duomenis už EEE ribų, Jūsų asmens duomenų tvarkymas būtų vykdomas pagal teisės aktų reikalavimus.

Kiek laiko saugomi duomenys?

Mes saugome jūsų asmens duomenų informaciją tik tiek, kiek tai susiję su sutarčių vykdymu bei šioje Privatumo politikoje ir asmens duomenų apsaugos nuostatose nurodytų tikslų įgyvendinimu, bet ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Tai taip pat taikoma visiems, su kuriais dalijamės Jūsų informacija ir kurie teikia paslaugas mūsų vardu.

Jūsų asmens duomenys, susiję su elektronine prekyba, tvarkomi ir saugomi 2 metus nuo paskutinio Jūsų apsilankymo Magiskikvapai.lt arba paskutinio pirkimo dienos. Pirktų prekių PVM sąskaita faktūra ir joje nurodyti pirkėjo asmeniniai duomenys saugomi 10 metų. Jūsų paskyrai reikalingi sukurti asmens duomenys saugomi, kol nepanaikinate paskyros.

Tiesioginei rinkodarai skirti asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu, yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos, pasirinkdami atitinkamą nuorodą siunčiamuose atitinkamai tiesioginės rinkodaros pasiūlymuose arba rinkodaros tyrimų pranešimuose arba informuodami mus elektroniniu paštu: mkvapai@gmail.com.

Klientų konsultavimo ir komunikacijos su jais elektroniniu būdu surinkti duomenys tvarkomi ir saugomi 1 metus nuo sutikimo tvarkyti jo asmens duomenis gavimo momento.

Jūsų duomenys reklaminių akcijų (žaidimų, viktorinų, konkursų) vykdymo tikslu tvarkomi ir saugomi 2 mėnesius po reklaminės akcijos rezultatų ar laimėtojų paskelbimo. Laimėtojo asmeniniai duomenys saugomi 10 metų.

Diagnostinė informacija saugoma iki problemos sutvarkymo, bet ne ilgiau nei 180 dienų.

Suėjus aukščiau nurodytiems terminams, asmens duomenys sunaikinami automatiškai arba Magiskikvapai.lt įgalioto darbuotojo.

Jūsų teisės

  • Sužinoti, ar mes tvarkome Jūsų asmens duomenis;
  • susipažinti su asmens duomenimis, kuriuos mes tvarkome, ir šia informacija: duomenų tvarkymo tikslais; atitinkamų asmens duomenų kategorijomis; duomenų gavėjais arba duomenų gavėjų kategorijomis, kuriems buvo arba bus atskleisti Jūsų asmens duomenys; kai įmanoma, numatomu asmens duomenų saugojimo laikotarpiu arba, jei neįmanoma, kriterijais, taikomais tam laikotarpiui nustatyti;
  • reikalauti ištaisyti netikslius ar papildyti neišsamius su Jumis susijusius asmens duomenis.
  • reikalauti, kad mes ištrintume Jūsų asmens duomenis. Mes privalome Jūsų prašymą vykdyti, kai tam yra teisinis pagrindas, pavyzdžiui, kai asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; Jūs nusprendėte atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai sutikimo pagrindu ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Pavyzdžiui, Jūs galite bet kada atšaukti savo sutikimą gauti naujienlaiškį. Šio sutikimo atšaukimas neužkirs kelio Jums toliau naudotis paslaugomis, tačiau tai reikš, kad mes negalėsime teikti Jums naudingų pasiūlymų ar informacijos siųsdami naujienlaiškį.
  • reikalauti, kad būtų apribotas Jūsų asmens duomenų tvarkymas, kai taikomas vienas iš šių atvejų: Jūs užginčijate duomenų tikslumą tokiam laikotarpiui, per kurį mes galime patikrinti Jūsų asmens duomenų tikslumą; Jūsų asmens duomenų tvarkymas yra neteisėtas ir Jūs nesutinkate, kad Jūsų duomenys būtų ištrinti, ir vietoj to prašote apriboti jų naudojimą; mums nebereikia Jūsų duomenų jų tvarkymo tikslais, tačiau jų reikia Jums, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus. Kai Jūsų asmens duomenų tvarkymas yra apribotas, tokius Jūsų duomenis mes galime tvarkyti, išskyrus saugojimą, tik gavę Jūsų sutikimą arba siekdami pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus ir (arba) apsaugoti Jūsų ar kito asmens teises, arba dėl viešojo intereso priežasčių; atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai Jūsų sutikimo pagrindu;
  • prašyti, kad Jūsų tvarkomus asmens duomenis persiųstume kitam duomenų valdytojui arba Jums patogia forma, kai tai techniškai yra įmanoma (taikoma tiems asmens duomenims, kuriuos Jūs pateikėte ir kurie automatizuotomis priemonėmis tvarkomi sutarties ar sutikimo pagrindu);

Mes galime paprašyti patvirtinti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, leidžiančio tinkamai identifikuoti Jus. Jums patvirtinus tapatybę, informacija apie jūsų tvarkomus duomenis pateikiama per 30 kalendorinių dienų nuo prašymo raštu pateikimo dienos. Išimtiniais atvejais šis terminas, apie tai Jums pranešus, gali būti pratęstas dar 30 (trisdešimčiai) dienų.

Informacija pateikiama nemokamai. Jei nustatytume, kad prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, pavyzdžiui, dėl pasikartojančio turinio, mes galime imti pagrįstą mokestį, atsižvelgdami į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašoma, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal prašymą.

Savo teisėmis galite pasinaudoti tiesiogiai kreipdamiesi el. paštu mkvapai@gmail.com.

Nepilnamečių asmenų duomenų apsauga

Magiskikvapai.lt elektronine parduotuve galite naudotis tik tuo atveju, jei esate vyresni nei 14 metų amžiaus. Registruodamiesi Jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 14 metų amžiaus.

Jei esate tėvai/globėjai ir sužinojote, kad jūsų nepilnametis vaikas, jaunesnis nei 14 m., naudoja Magiskikvapai.lt elektroninę parduotuvę, susisiekite el. paštu mkvapai@gmail.com ir mes kaip įmanoma greičiau pašalinsime visus susijusius duomenis.

Kas yra slapukas ir koks jo tikslas?

Slapukas yra mažas failas, kuris siunčiamas į naršyklę ir išsaugomas jūsų įrenginyje kai apsilankote internetinėje svetainėje, pavyzdžiui Magiskikvapai.lt.

Slapukai suteikia galimybę internetinei svetainei veikti efektyviau ir pagerinti savo paslaugas, be to, teikti informaciją svetainės administratoriams statistikos ar reklamos tikslais, siekiant individualizuoti navigacijos patirtį prisimenant Jus (pavyzdžiui atpažįstant prisijungiant prie savo paskyros, neberodyti Jums neaktualių reklamos pasiūlymų ir t.t.).

Interneto svetainėje gali būti naudojami trečiųjų šalių (partnerių, statistikos rinkimo sistemų, socialinės žiniasklaidos priemonių ir pan.) įskiepiai, kurie taip pat naudoja slapukus savo tinkamo funkcionalumo užtikrinimui. Jų mes negalime kontroliuoti, todėl nesame atsakingi už trečiųjų šalių naudojamus slapukus, turinį bei šių tinklapių taikomą privatumo apsaugą, su kuria kiekvienu atveju rekomenduojame susipažinti individualiai.

Kokius slapukus ir kokiais tikslais mes naudojame?

SLAPUKO PAVADINIMAS DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAS GALIOJIMO LAIKAS SLAPUKO POBŪDIS
_ga Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. 2 metai Analitinis
_gid Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje. 1 diena Analitinis
language Šis slapukas naudojamas, kad būtų išsaugotas vartotojo kalbos pasirinkimas. 1 mėnuo Funkcinis
currency Šis slapukas naudojamas, kad būtų išsaugotas vartotojo valiutos pasirinkimas. 1 mėnuo Funkcinis
PHPSESSID Slapukas, naudojamas tinklapio funkcionalumui realizuoti Sesijos metu Būtinasis
_gat Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad sumažintų duomenų rinkimą. 1 minutė Funkcinis
_fbp Šį slapuką išsaugo Facebook, kad parodytų reklamą vartotojui, kai jis yra Facebook ar skaitmeninėje platformoje, kurią valdo Facebook, po apsilankymo šiame puslapyje. 30 dienų Reklaminis

 

Be to, slapukus gali sukurti trečioji šalis, ne mes. Kartais naudojame tokius slapukus ar kitokius sekimo mechanizmus įtraukdami trečiųjų šalių pateiktus produktus mūsų svetainėje tam, kad galėtumėme gauti reikalingus veiksmingumo duomenis, duomenis, reikalingus rinkodaros tikslais, užtikrinti socialinio pasidalijimo funkciją ir t. t. Tokiu atveju, šios trečiosios šalys taip pat gauna informaciją iš tokių slapukų ar kitų sekimo mechanizmų ir jos gali panaudoti tokią informaciją savo tikslams; taip pat jos gali gauti daugiau informacijos nei mes pageidavome savo tikslams. Savo svetainėje pateikiamoje slapukų juostoje pateikėme tikslų, kuriais naudojame tokius slapukus ir kitus sekimo mechanizmus, aprašymą. Tačiau veikla ir tikslai, kuriems tos trečiosios šalys gali naudoti iš šių slapukų ar sekimo mechanizmų gaunamą informaciją, priklausomai nuo jų pačių privatumo politikos. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia, o taip pat informaciją apie tai, kaip galite nesutikti su tokių reklamų rodymu ar tokiu duomenų naudojimu, rasite minėtų paslaugų teikėjų pateikiamoje informacijoje –

https://www.facebook.com/policies/ads#; https://policies.google.com/technologies/ads

Kaip aš galiu išjungti slapukus ir valdyti savo nuostatas?

Daugumoje naršyklių per nustatymus galima išjungti arba valdyti slapukus. Slapukus galite valdyti, pasirinkę naudojamą naršyklę ir paspaudę ant atitinkamos nuorodos:

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie slapukus, jų valdymą ir savo pageidavimus dėl trečiųjų šalių profiliavimo eikite į www.youronlinechoices.com/lt/. Norėdami išjungti analitinius slapukus ir užkirsti kelią Google Analytics rinkti duomenis apie jūsų navigaciją, galite papildomą naršyklės įskiepį čia: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Primename Jums, kad jei pasirinktumėte išjungtumėte navigacijos arba funkcinius slapukus, tai gali turėti įtakos svetainės veikimui ir/arba apriboti mūsų galimas suteikti paslaugas.

Intelektinė nuosavybė

Turinys Magiskikvapai.lt svetainėje, taip pat, turinio parinkimas ir išdėstymas (toliau tekste – turinys), Magiskikvapai.lt ženklai (toliau tekste – ženklai), yra saugomi autorinių teisių, prekės ženklų, patentų ir kitos intelektinės nuosavybės įstatymų (apibendrinant, “Intelektinės nuosavybės įstatymai”). Bet koks neteisėtas naudojimas bet kokio turinio, ženklo, įrangos gali pažeisti intelektinės nuosavybės įstatymus.

Mes nesuteikiame jokių aiškių ar numanomų programos, ženklų, turinio, autorių teisių perleidimo. Jūs negalite jokiu būdu, jokiomis priemonėmis, neribojant teritorijos kopijuoti, publikuoti, perduoti, keisti, pritaikyti, kurti išvestinius darbus, nuomoti, skolinti, parduoti, perleisti, platinti, licencijuoti, perkonstruoti ar kitaip modifikuoti turinį, ženklus ar įrangą. Jūs sutinkate ir neprieštaraujate dėl turinio, ženklų, programos nuosavybės teisės ir autorių teisių priklausymo mums. Niekas neturi būti aiškinama taip, kas suteiktų Jums kokias nors autorių ar nuosavybės teises į programą, turinį, ženklus be aiškaus (raštiško) mūsų leidimo.

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo?

Jeigu Jūs manote, kad Jūsų duomenis mes tvarkome pažeisdami duomenų apsaugos teisės aktų reikalavimus, mes visuomet pirmiausia prašome kreiptis tiesiogiai į mus el. p.: mkvapai@gmail.com. Mes tikime, kad geranoriškomis pastangomis mums pavyks išsklaidyti visas Jūsų abejones, patenkinti prašymus ir ištaisyti mūsų padarytas klaidas, jeigu tokių bus.

Jeigu Jūsų netenkins mūsų siūlomas problemos išsprendimo būdas arba, Jūsų nuomone, mes nesiimsime pagal Jūsų prašymą būtinų veiksmų, Jūs turėsite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Kaip keičiama privatumo politika?

Privatumo politikos nuostatos peržiūrimos ir atnaujinamos pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą, informacinių ir komunikacinių technologijų naudojimą ir kitais atvejais.

Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai publikuojami Magiskikvapai.lt interneto svetainėje ir įsigalioja nuo jų paskelbimo, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami Magiskikvapai.lt.

Rekomenduojame periodiškai apsilankyti Magiskikvapai.lt ir susipažinti su naujausia šios privatumo politikos versija.

Magiskikvapai.lt privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2021-10-04.

Atsiliepimai

Magiški kvapai – eteriniai aliejai, smilkalai, žvakės ⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Beprotiškai laukiau ir džiaugiausi gavusi Jūsų siuntinuką. Tikrai kažkas nerealaus ir magiško💙🧿 Išskirtiniai kvapai, kokybė, pakuočių grožis, pats įpakavimas, viskas žavi ir nuneša jau bežiūrint kiton erdvėn.. 🧘‍♀️🌕 Pasirinkau išbandyti smilkalų rinkinuką visų kvapų, kuriuos turite, jei atvirai nežinau net, kuris kvapas patiko labiausiai, visi išskirtiniai ir labai labai geri, eteriniai taip pat! .. 😍🔥 Na nuoširdžiai neatsidžiaugiu.. Begalo Jums dėkoju, už visą gėrį, ir dovanėlę šalia, ačiū, kad esate, Jūs man atradimas! Net neabejoju, kad netrukus vėl sugrįšiu apsipirkti į Jūsų magiškus kvapus! 💙
Aistė Mažintaitė 2022.02.01 — prieš 2 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Puikus smilkalai, istabaus kvapo zvakes ir labai idomiai nuteikiantys eteriniai aliejai. Aciu ;)
Darius Baltrusaitis 2021.12.16 — prieš 3 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Užsakiau žvakę dovanoms. Labai patiko, gera dovana gavosi, teko ir pačiam užuosti gardų žvakės aromatą. Nustebino, kad žvakės kvapas švelnus, neerzinantis. Rekomenduoju!
Sau Bal 2021.11.05 — prieš 5 mėnesius
⭐⭐⭐⭐⭐
Nerealios kokybės smilkalai! Pastaruoju metu nėra dienos, kuomet po darbo, pas mane kambaryje, nebūtų uždegtas smilkalas. Rekomenduoju išbandyti!
Tautvydas Katkevičius 2022.02.01 — prieš 2 mėnesius
Rašyk
Skambink